Lindsay's journey - storyteller

The Why

The why


 
The Why.jpg

Uniek verhaal

Je bent voor jezelf begonnen of je bent erover aan het fantaseren. Een eigen onderneming. Hoe gaaf is dat? Je wilt je bedrijf op een goede manier in de markt zetten. Met een uniek verhaal. Alleen die reden, the why. Hoe zet je die op papier?

Je gedachten worden werkelijkheid

We beginnen we bij het begin. Wat is de reden dat je voor jezelf wilt beginnen of bent begonnen? Je onderbuik begint te kriebelen en je ogen beginnen te stralen als we het erover hebben. Het idee alleen al dat jouw gedachten werkelijkheid kunnen worden. Dat is wat je wilt bereiken.

Je why is er al

Samen met jou kijk ik graag naar de manier die bij jou past om je unieke verhaal helder te krijgen. Via videobellen, livesessies en/of een online masterclass waarin ik jou uitdaag om over bepaalde vragen na te denken. Tools als coaching, brainstormen, mindmappen en energizers helpen ons hierbij op weg. Mijn uitgangspunt? Jouw why is er al, soms is het een kwestie van het vinden van de juiste woorden. Of mag je je why eerst zelf ontdekken, met hulp van mij.

Let’s go on a journey!


 

Hoe mag ik jou helpen?

Online Masterclass

Online Masterclass

Je idee ontwikkelde zich tot jouw eigen onderneming. Je hebt een missie, een doel, een droom die je wilt waarmaken. Dat is jouw why. Alleen hoe zet je die neer? Op een manier dat je anderen raakt en zij een bijdrage willen leveren aan jouw missie?

 
Storycoaching

Storycoaching

Je bent je onderneming begonnen met passie voor jouw vak. Hoe bereik je die droomklant? Door terug te gaan naar de basis: de betekenis van jouw onderneming. Samen ontdekken we wat jij te bieden hebt aan jouw ideale klant.

 
Storytalk

Storytalk

Via Skype kunnen wij gratis een één op één gesprek hebben. Jij bepaalt de inhoud van het gesprek. Alle vragen en onderwerpen zijn welkom!

 

Heb je vragen? Neem gerust contact op!