Lindsay's journey - storyteller

Storycoaching

 

storycoaching

Samen op zoek naar de drijfveren van jouw onderneming

 
Storycoaching
 

Jij wilt jouw potentiële klanten bereiken en laten weten wat je doet. Maar vooral wil je delen waarom je doet wat je doet.

Alleen hoe?


Laat jezelf zien / Durf jezelf te laten zien

Je denkt misschien: “Mijn verhaal is toch niet zo interessant om te weten?” Of je hebt de daadwerkelijke kern van je verhaal nog niet te pakken. Of je vindt het spannend. Spannend om jezelf ECHT te laten zien. Het kan ook dat je er nog niet eerder aan gedacht hebt, omdat bij het ondernemen nog zoveel meer komt kijken.


Mensen wachten op je verhaal

Meer mensen dan je denkt, zitten te wachten op jouw verhaal. Verschillende onderzoeken en partijen beamen dit: het gaat niet om wat je doet, maar waarom je doet wat je doet. Wat maakt jou uniek? Wat maakt jou een andere fotograaf, tekstschrijver, blogger, designer dan iemand anders? Het antwoord zit in jouw verhaal. Dat verhaal is vaak nog mooier dan je denkt.


Bereik je klanten door te delen

Het is je niet ontgaan dat ik de kern van mijn verhaal weet en wat de waarde hiervan is. Met mijn verhaal inspireer en raak ik mensen. Ik maak een taboe bespreekbaar en doorbreek de stilte. Juist door mijn verhaal - en dus mijn waarom - te delen, weten klanten mij te vinden en ik weet hoe ik ze kan bereiken.


Dat gun ik jou ook!


Op zoek naar jouw waarom met Storycoaching

We gaan aan de slag met Storycoaching en op zoek naar jouw waarom. Dit kan spannend zijn, omdat je misschien geen idee hebt waar je moet beginnen of wat er naar boven komt. We nemen hier dan ook de tijd voor. In acht weken gaan we aan de slag met jouw waarom. Elke twee weken hebben we via Skype contact of we spreken live met elkaar af. Wat voor jou het prettigst voelt. Tijdens onze gesprekken bespreken wij stap voor stap wat je tegenkomt en hoe jij dit aan wilt pakken. Dit kunnen we zo uitgebreid mogelijk doen als jij wilt. Jij hebt de regie.

 
De kans ligt voor het grijpen, het enige wat je hoeft te doen is je hand uitsteken.
— Lindsay's journey over storycoaching
 
Write

Werkwijze:

Na elkaar (online of offline) gesproken te hebben maken we een plan van aanpak. We inventariseren jouw ideeën en samen kijken we hoe we dit gaan aanpakken. Wil je dingen uit handen geven of wil je graag samen gaan sparren? Vervolgens gaan we in gesprek om alle ideeën helder te krijgen. Zo voorkomen we dat er nog ergens onduidelijkheid over zit. Daarna gaan we ieder aan de slag als hoe we dat afgesproken hebben en maken we een vervolgafspraak of -afspraken.

Dit traject duurt afhankelijk van wat we met elkaar spreken tussen de vier en tien weken.

Jouw investering voor Storycoaching bedraagt € 495,- excl. btw.