Lindsay's journey - storyteller

Particulieren

 

 Iedereen heeft een verhaal wat verteld mag worden. Jij dus ook!


Lindsay’s journey zet zich niet alleen in voor ondernemers. Niet voor niets is de slogan van Lindsay’s journey ‘Every heart has a story to tell, what’s yours?’ Ook jij als niet-ondernemer, als mens mag jouw kans grijpen om jouw verhaal te vertellen. Hoe je dat kan doen? Dat lees jij hieronder! Heb je vragen of een ander idee, neem gerust contact op.

 
 
Storytalk

Storytalk

Laten we met een kop thee of koffie kennis met elkaar maken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wat is je verhaal? Wat zou je met je verhaal willen? Wat heb jij daarvoor nodig?

De uitdaging hierbij is om groot te durven denken. Ik begon ooit met online vertellen wat mij in december 2016 overkwam (link naar levenslang) en inmiddels is het de basis geworden van mijn bedrijf en ben ik een boek aan het schrijven. Hoewel mensen dat laatste al een tijdje zeiden, durfde ik er zelf later pas ook echt in te geloven. En hoe gaaf is het om dan nu te zeggen dat ik dat ook daadwerkelijk aan het doen ben.

Elke maand bied ik vier gratis gesprekken* aan. Kijk in mijn agenda of ik nog een plek deze maand beschikbaar heb.

*Deze gesprekken duren maximaal een uur en zijn exclusief koffie, thee, etc. Online afspreken is natuurlijk ook mogelijk.

 
 
 
Vertel jouw verhaal

Vertel jouw verhaal

Jij hebt een verhaal wat je mensen zou willen vertellen. Alleen de vraag is hoe? Er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Samen kijk ik graag met je welk je verhaal wilt vertellen. Hoe we dit samen kunnen vormgeven. Wat jij met jouw verhaal wilt bereiken. Van te voren maak ik een inschatting hoelang we hier mee bezig zullen zijn. Zo heb jij helder wat de kosten zullen worden. Prijzen beginnen vanaf €50,- inclusief btw.