Lindsay's journey - storyteller

Over Lindsay's journey

 

 Over Lindsay’s journey


Over Lindsay's journey

‘Puur is beter dan perfect’

Wat ooit begon als blog is inmiddels gegroeid naar een bedrijf. Wat begon als vertellen over het leven met een Post Traumatisch Stressstoornis is nu anderen ondersteunen in het vertellen van hun verhaal.

Verhalen zijn het middel om verbinding met elkaar te maken. Het zorgt ervoor dat we verder komen in het leven. Verhalen worden van oudsher namelijk verteld om te overleven. Waar schuilt het gevaar? En hoe kunnen wij elkaar daarin versterken? Tegenwoordig is dat niet veel anders. Hoewel verhalen nu niet meer per definitie nodig zijn om elkaar te wijzen op gevaar, helpen verhalen bij het versterken van elkaar. Elkaar nieuwe inzichten geven, een wereld kenbaar maken die voor anderen onbekend is.

Lindsay’s journey helpt bij het schrijven en vertellen van verhalen. Wat de reden hier ook voor mag zijn. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat verhalen vertellen helpt. Niet alleen bij een ondernemer ook op persoonlijk vlak. Je kunt er door groeien. Door dit zelf te doen ontdekte Lindsay wat de waarde van haar verhaal is en wat ze hiermee te weeg kan brengen. Dat gunt zij iedereen.

Ondernemer of niet, jong of oud, man of vrouw. Iedereen heeft een verhaal.


EVERY HEART HAS A STORY TO TELL, WHAT’S YOURS?


Na het lezen van het verhaal van Lindsay’s journey tijd om zelf aan de slag te gaan? Neem gerust contact op door te mailen naar lindsay@lindsaysjourney.nl of vul het contactformulier in!