Lindsay's journey - storyteller

Ondernemers

 

 Als ondernemer wil jij met jouw verhaal, jouw klanten inspireren


Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal

Je bent voor jezelf begonnen of je bent erover aan het fantaseren. Een eigen onderneming. Hoe gaaf is dat? Je wilt je bedrijf op een goede manier in de markt zetten. Een uniek verhaal wat jouw klanten zal gaan aanspreken. Alleen dat unieke verhaal. Hoe zet je deze op papier?

Rome is niet in één dag gebouwd.

Om maar iets te zeggen. Net zoals er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden. Jij als ondernemer bent uniek, maar zo is elk van jouw (toekomstige) klanten dat ook. Samen gaan we dan opzoek naar de raakvlakken van al deze mensen. Wat is datgene wat jullie verbind? Als dat voor jou helder op papier staat, kunnen wij samen kijken naar de manier hoe dit naar buiten gebracht kan worden. Denk hierbij aan teksten voor op websites, blogs, maar ook uittingen in nieuwsbrieven of op social media.

De kern bestaat al

Het bijzondere van deze journey is dat de kern al bekend is. Misschien dat je hem niet zo kunt opnoemen, of misschien dat je niet gelukkig bent met de woordkeuze. Maar de kern bestaat al, het begin heb je al geschreven. Op verschillende manieren gaan wij ervoor zorgen dat jij het verhaal kan vertellen wat er diep van binnen al zit.

Ga je mee op een journey?

20-04-2019 - Lindsay's Journey - Foto 18 - A lott of me - Lotte Geusebroek.jpg
 
 

 

Wat kan ik voor je doen?

IMG_6436.jpg

Storycoaching

Wat is nu eigenlijk precies het verhaal dat je wilt vertellen? Waarmee wil jij jouw klanten raken en inspireren? Waarmee kan jij met jouw bedrijf van betekenis zijn. Samen met jou ga ik op zoek naar de belangrijke waarden binnen jouw bedrijf en vertaal deze naar een verhaal. Dit verhaal kun je vervolgens weer gebruiken op je website en kan ook het vertrekpunt zijn voor uitingen via social media.

 
Fotoshoot Portret Lindsay-106.jpg

Debiteurbeheer

Goede communicatie is key. Elke storyteller weet dat. En hoewel debiteurbeheer snel geplaatst wordt als een administratieve functie is het veel meer dan dat. Goede communicatie leidt tot tevreden klanten. Tevreden klanten zullen hun factuur betalen.

 
IkbengewoonikFotografie-Lindsay064.jpg

Sparringssessie

Een goed kop koffie of thee kan de beste ideeën naar voren halen. Soms is het ook een kwestie van bepaalde onzekerheden wegnemen. Ik geloof namelijk dat er in iedereen een verhaal schuilt. Een verhaal wat vertelt mag worden. De vraag is soms alleen hoe? Samen kunnen we kijken naar de punten waar je vastloopt en voorzie ik je vanuit mijn expertise als storyteller van advies. Anderhalf uur lang voor €75 incl. btw. Druk op onderstaande button om jouw sparringssessie te kopen en in te plannen!

 
20-04-2019 - Lindsay's Journey - Foto 19 - A lott of me - Lotte Geusebroek.jpg

Ghostwriting

Hoe leuk ik schrijven ook vind, niet voor iedere ondernemer is dit weggelegd. En toch voel je de druk van het voldoende aanleveren van content. Denk aan je blog, maar ook de verhalen die je bijvoorbeeld op Instagram, Facebook of LinkedIn wil plaatsen. Nu is eerst de vraag of je overal aanwezig moet zijn en of je bij alle facetten ondersteuning kan gebruiken. Door middel van ghostwriting kunnen we kijken op welk facet je ondersteunen kunt gebruiken en ga ik voor je schrijven, zonder dat iemand door hoeft te hebben. Jouw content groeit, en ik kan mijn creativiteit kwijt. Prijzen in overleg.