Lindsay's journey - storyteller

Levenslang

Levenslang


Levenslang

‘Het boek wat ik zelf had willen lezen’

Schrijven, het vertellen van verhalen. Het zit in mijn vingers. Dat het mij ook zou helpen om mijn trauma een plekje te geven en mensen een inzicht te geven in een leven met een Post-Traumatische Stress Stoornis (PTSS) had ik nooit gedacht. Wie verwacht er nu dat ze daar ooit een boek over zal schrijven?

Ik kreeg PTSS nadat ik op 8 december 2016 werd verkracht. De impact die dit op mijn leven heeft (gehad) is groot. In een zoektocht naar iemand die begreep hoe het voelde ging ik op zoek naar verhalen. Het verhaal van een vrouw dat in haar eigen huis verkracht werd en geen aangifte kon doen bleek niet te bestaan. Er waren genoeg andere verhalen, maar deze kon ik niet vinden. Betekent dit dat een verhaal als de mijne zelden voorkomt? Nee. Is mijn verhaal dan niet belangrijk genoeg? Nee. Het liet mij juist zien dat het anders moet. Ik wilde het boek gaan schrijven wat ik zelf had willen lezen.

Gesteund door vrienden ontstond het idee om mijn verhaal, mijn ervaring op de schrijven. De titel was al snel gekozen. ‘Levenslang, (over)leven na verkrachting. Het boek waarin ik een stem wil zijn voor lotgenoten, hen tot steun wil zijn. Het boek waarin ik de maatschappij wil laten zien wat er nu eigenlijk gebeurd als iemand wordt verkracht. De hele rollercoaster. Mijn rollercoaster, mijn zoektocht naar de juiste hulp en proberen mijn leven weer op de rit te krijgen.


Mijn schrijfproces.jpg
Levenslang.png
069 Kwetsbaar in Miami.jpg

Help jij mij mee?

Je kunt helpen bij mijn schrijfproces en het uiteindelijk publiceren van Levenslang door middel van een crowdfunding. Een boek uitbrengen brengt de nodige kosten met zich mee. Je kunt met elk bedrag helpen en ik ben je eeuwig dankbaar als je dat zou willen doen. Wanneer jij €40,- of meer bijdraagt ontvang jij ‘Levenslang’ als een van de eersten. De verwachting is dat dit in de zomer van 2019 zal zijn.

Tijdens je donatie krijg je ook de mogelijkheid om je aan te melden om mijn schrijfjourney te volgen.