Lindsay's journey - storyteller

Introductie

 

Every heart has a story to tell, what’s yours?


 
 

Verhalen brengen mensen samen. Dat is waar ik in geloof.

- Lindsay’s journey

 
 

Diensten

Iedereen heeft een verhaal wat verteld kan en mag worden. Lindsay’s journey wil daarin geen onderscheid maken tussen ondernemers en particulieren. Wij willen iedereen de kans geven om aan de slag te gaan met zijn of haar verhaal. Op welke manier dan ook. Klik hieronder verder om te zien op welke manier wij iets voor je kunnen betekenen en wellicht ontmoeten wij elkaar snel.

 

 

Lindsay’s journey vertelt:

Het staat al in de slogan van Lindsay’s journey. ‘Every heart has a story to tell, what’s yours?’ Ieder mens is onderweg in het leven en maakt van alles mee. On the road hoor je allemaal verschillende verhalen. Grote verhalen, kleine verhalen. Verhalen die verbinden. Verhalen zorgen ervoor dat mensen bestaan. Door verhalen konden mensen vroeger elkaar waarschuwen

Ieder mens is onderweg in het leven en maakt van alles mee. On the road hoor je ook verschillende verhalen. Verhalen die misschien op het eerste gezicht niet bijzonder lijken. Niet speciaal genoeg. Lindsay’s journey denkt daar anders over. Deze kiezelstenen bouwen mee aan een mensenleven.

 

Reviews

Wat anderen zeggen over Lindsay’s journey:

 
 

Op de voet volgen wat Lindsay’s journey doet? Volg het op Instagram!


 

+31 6 31 06 31 44

|© 2019 Lindsay’s journey | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Foto credits |