Back to All Events

@TEAM Pop-up Workday #3

  • Office Stories Verbeetstraat 10 4812 XL Breda (map)

Iemand om mee te sparren

Als ondernemer kun je je soms eenzaam voelen. Geen collega’s om mee te praten over het weekend. Niemand waar je mee kunt sparren over die ene vraag van een klant, waar je niet uitkomt. En ook niet thuis de deur achter je dichttrekken om richting kantoor te gaan. Tijdens je werk thuis doe je soms ook het huishouden. Je werkt af en toe buiten de deur, maar daar ontmoet je nog steeds niet jouw collega-ondernemers. Stel je voor, dat dit wel zo is en je een dag werkt in een klein team? Is dat niet fijn? 

Dit is jouw kans!

 

Samen bereik je meer dan alleen

Ik geloof dat je veel verder komt door inspiratie. Inspiratie door en voor anderen. Focus is nodig om verder te komen met je onderneming. Het bovenstaande verhaal komt dichtbij dat van mij. Regelmatig mis ik de gezelligheid van collega’s en het samen zoeken naar oplossingen van de uitdaging die voor je ligt. Ook is mijn focus soms ver te zoeken. Even de was tussendoor draaien, de afwas en boodschappen doen. Je kent het ongetwijfeld wel.

Door los te komen van de dagelijkse dingen, gaat mijn hoofd juist bruisen. Nieuwe ideeën komen naar boven en ik zie hoe dingen anders kunnen. Hoe ik nog meer uit mijn onderneming kan halen. Dat gun ik jou ook.

@TEAM pop-upworkday: samenwerken met collega-ondernemers

In 2019 doen we dat op verschillende locaties verspreid door Nederland. @TEAM Pop-up Workday #3 vindt plaats in het altijd gezellige Breda. Net buiten het centrum heeft Office Stories een prachtige lichte locatie. Zij nodigen ons uit om een dag deze ruimte te proberen en elkaar daar te ontmoeten.Heb je tijdens het werken een bepaalde vraag? Schroom niet en gooi ‘m in de groep! Wie weet kan een @TEAM-member jou helpen. Heb je behoefte aan een break? Een rondje lopen kan natuurlijk ook. En een borrel als we klaar zijn hoort ook tot de mogelijkheden aan het eind van de dag. Breda heeft genoeg te bieden.

Klinkt goed toch?

Wat als ik je zeg dat deze dag helemaal compleet is. Dus inclusief drinken, lunch en wat snacks. Kortom, jij hoeft alleen maar bezig te zijn met de dingen die je deze dag gedaan wilt hebben. En misschien ontstaat er wel iets mooie samenwerking.

Inhoud @TEAM Pop-up Workday #3

  • Dinsdag 12 maart, 10-16 uur, Office Stories, Breda

  • €30,- excl. btw

  • Inclusief koffie/thee/water, lunch en snacks

  • Aan de slag in en aan jouw bedrijf in een klein team

  • Geen programma, dus je doet wat jij belangrijk vindt.

  • Andere onderneemsters ontmoeten en kennis delen

  • Een blijvende herinnering

*Er is geen refund beschikbaar.

Later Event: March 23
Honey, be!