Lindsay's journey - storyteller
IkbengewoonikFotografie-Lindsay031.jpg

Blog

BLOG

Het verhaal van mijn leven

‘Oké, het is mij helemaal gelukt om in mijn eentje naar de andere kant van de wereld te vliegen. Mijn overstap in Londen ging goed, ik kwam goed door de douane heen, uber van het vliegveld naar hier ging goed. Nu heb ik toch wel laten zien dat ik het kan?’ Het waren de woorden die ik tegen mijzelf zei toen ik in mijn studio uitkwam. Na een reis van meer dan twaalf uur was ik kapot. En waar ik al bang voor was gebeurde. Ik kreeg last van heimwee.

Read More
Wat zoekt Lindsay in Miami?

Aankomende woensdag is het zover en wordt het plan wat ik een jaar geleden concreet maakte werkelijkheid. Ik vertrek naar Amerika, een wens die ik sinds mijn zestiende al had. Alleen wat heb ik eigenlijk te zoeken in Miami? Het is namelijk iets meer dan 2,5 maand vakantie vieren.

Read More
MeToo, what about it

Sinds er in de media uitgebreid aandacht besteed wordt aan seksueel misbruik en de hele MeToo-beweging krijg ik met enige regelmaat dezelfde vraag. ‘Wat vind jij nog eigenlijk van dat hele MeToo gebeuren?’ Mijn antwoord is dat ik het niet zo goed weet en waarom leg ik je in hier uit.

Read More
In her shoes

‘Linds, wat zou jij zeggen tegen iemand die in jouw schoenen staat?’ ‘Dat ze kneitertrots op zichzelf mag zijn met hoe ze alles aanpakt!’ Ik antwoordde vol enthousiasme om vervolgens tranen in mijn ogen te krijgen. Ik had net tegen mezelf gezegd dat ik kneitertrots mag zijn op hoe ik alles doe. Slik.

Read More
Kop in het zand

Het liefst steek ik mijn kop in het zand. Erken ik mijn gevoel niet en schop ik mijn verdriet keihard van mij af. Voel ik de onmacht niet. Maar de dagen dat ik mij zo voel, zijn ook oké. Deze pijn hoort erbij, hij hoort bij mij.

Read More