Lindsay's journey - storyteller
IkbengewoonikFotografie-Lindsay031.jpg

Blog

BLOG

Wat zoekt Lindsay in Miami?

Aankomende woensdag is het zover en wordt het plan wat ik een jaar geleden concreet maakte werkelijkheid. Ik vertrek naar Amerika, een wens die ik sinds mijn zestiende al had. Alleen wat heb ik eigenlijk te zoeken in Miami? Het is namelijk iets meer dan 2,5 maand vakantie vieren.

WRITE A BOOK

Een jaar geleden zeiden mijn lifesavers het al. ‘Linds, hier moet je meer mee.’ Zij zagen van heel dichtbij hoe ik worstelde met het hebben van PTSS en het vinden van de juiste hulp. Het leven ontzettend moeilijk vinden. Boosheid en intens verdriet om de hele gebeurtenis wisselde elkaar af. De lifesavers stonden altijd klaar, lazen de gedachtes, de gevoelens die ik niet kon vertellen op papier. Zij werden geraakt door mijn geschreven woorden. Zij brachten mij op het idee voor mijn boek ‘Levenslang’.

Mijn boek wil ik heel bewust niet in Nederland schrijven. Ik wil weg uit mijn vertrouwde omgeving, andere mensen, een andere cultuur. De herinneringen hier loslaten om er met een open blik naar te kijken. Waarom dit dan niet combineren met mijn wens om naar Amerika te gaan?

WELCOME TO MIAMI

De volgende uitdaging werd alleen waar in Amerika? Sowieso was aan de kust een vereiste. Het geluid van de zee, de golven brengt mij nu al regelmatig rust als ik op het strand ben. Dit wil ik zeker bij het schrijven binnen handbereik hebben. Los Angels zou tof zijn qua naam, omdat dit ook mijn initialen zijn. Maar, LA schijnt niet de leukste stad zijn om 2,5 maand te zitten. Ik ging mij verdiepen in Miami en kwam er achter dat dit juist een stad is wat bekend staat om zijn kunst en cultureel. Het is een hele creatieve stad. Zo werd de keuze gemaakt. Miami it is!

ER IS NOG MEER

Hoewel de hoofdreden van mijn reis het schrijven aan mijn boek ‘Levenslang’ zal zijn, ga ik uiteraard ook nog andere dingen doen. Stiekem vlieg ik toch voor 2 nachten naar LA. Ik ben toch een soort van in de buurt (maar 5,5 uur vliegen, alsof het niks is). Daarnaast ga ik ook aan Lindsay’s journey werken. Verder ontwikkelen, nieuwe diensten ontwerpen (zo veel zin in), mij richten op de focus die ik in mijn bedrijf wil leggen.

Kortom een boek, werken aan mijn eigen bedrijf, vakantie vieren, mezelf nog beter leren kennen en terugkomen met een rugtas vol verhalen. Dat is precies wat ik ga doen in Miami!