Lindsay's journey - storyteller
IkbengewoonikFotografie-Lindsay031.jpg

Blog

BLOG

De rollercoaster van aangifte doen – deel 1

‘Hoe is het nu met je na de uitzending?’ Meermaals wordt deze vraag aan mij gesteld. Mensen zijn zowel online als offline nieuwsgierig. Hoe was het om aangifte te doen? Hoe waren de reacties? Hoe staat je zaak er nu voor? Een blog met een update over alles wat er nu gebeurt.

Read More
Lindsay Arts
Afgestudeerd, en nu?

Een vriend van mij stelde mij die vraag. Een paar dagen nadat ik hem appte dat ik was afgestudeerd. We zagen elkaar en hij vroeg zich af wat ik nu ging doen? In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik moest antwoorden. Wat zou er nu namelijk gebeuren?

Read More
PersoonlijkLindsay Arts
Vechten voor je leven

Ongeveer dertien uur nadat ik aangereden werd ontwaakte ik uit coma. Eigenwijs kreeg op dat moment een hele andere betekenis. Ik gin namelijk volledig tegen de verwachting van de artsen in. Mijn ouders, broertje en zusje moesten er rekening mee houden dat ik binnen 24 uur er niet meer zou zijn. Voor hen was het op dat moment ‘we willen Lindsay nog één keer zien.’ Wat er precies gebeurde lees je in deel 1 van de reeks ‘mijn leven met NAH’.

Read More
Leven met NAHLindsay Arts
Lava dat langzaam steen wordt

Iemand die mij pakweg een uur, misschien twee uur kende en mij zo omschreef. Het raakte mij diep. Het gaf rust. Iemand die zag wie ik werkelijk ben. Iemand die over mijn muur durfde te kijken en de kern zag. De kern van heel mijn wezen. Dat meisje, de jonge vrouw die ik hoop dat anderen zien. De jonge vrouw die meer naar de voorgrond wil. Die stappen wil zetten om dichterbij zichzelf te zijn.

Read More
PersoonlijkLindsay Arts